Info från styrelsen

Stort tack till Er alla som kom på grillträffen i augusti!
Det är härligt att se att så många kommer ut i solen och umgås lite
med sina grannar.

Vi får tyvärr allt för ofta in klagomål på städningen i tvättstugorna. Att behöva städa upp efter andra innan man ska påbörja sitt tvättpass är inte OK. Efter avslutat tvättpass skall tvättstuga och torkrum städas!! Städmaterial finns i varje tvättavdelning, vänligen använd dessa.

Det slarvas fortfarande med sopsorteringen i miljöhuset vilket medför extra kostnader för föreningen. Kartonger av alla storlekar skall vikas/tryckas ihop och läggas i behållare avsedd för detta. Kasta inte tidningar i behållare avsedd för kartonger! Likaså skall elektrisk apparatur läggas i rätt behållare och ej på golvet. Om behållaren är full får man snällt vänta med att slänga sina saker till nästa gång eller till när vi får hit en container. Färgburkar och andra kemikalier får absolut inte ställas i miljöhuset då de räknas som miljöfarligt avfall.

Våra trädgårdsrabatter har under den senaste tiden sett ganska tråkiga ut och föreningen är inte nöjd med Riksbyggens skötsel av dessa under 2017. Därför har en skötselrunda av trädgårds-rabatterna genomförts så att vi ska kunna säkerställa att dessa sköts enligt avtal under 2018.

Kom och pyssla och umgås på våra pysselkvällar i fritidslokalen!
Vi ses varje torsdag 17.30 - 19.30 OBS! Ny tid! Kaffe/te och kaka serveras utan kostnad och trevligt sällskap utlovas!
Hjärtligt välkomna! Susanne och Margareta


Nella, Anette, P-A, Inge, Johannes, Peter F, Peter O och Joakim

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter